loading...
دانیال طاهری فر
دانیال بازدید : 63 دوشنبه 06 آبان 1398 نظرات (0)

موتور جست و جوی گوگل الگوریتم جدیدی را برای بهینه سازی نتایج جست و جوی کاربران رونمایی کرده که نام آن الگوریتم برت است .

ادامه ی توضیحات را از وبلاگ دانیال طاهری فر می خوانیم : 

آپدیت گوگل bert به چه معنی است ؟


BERT – «برت» یک بروزرسانی مهم Google است

طبق گوگل ، این آپدیت در نتایج جستجو پیچیده تاثیر خواهد گذاشت. که بستگی به متن نوشته دارد.
این چیزی است که گوگل گفت:

این پیشرفت ها در جهت بهبود و فهمیدن زبان به خصوص برای زبان های مکالمه و نتایج طبیعی انجام میشود. به این صورت که bert قادر است به جستجوی شما کمک کند تا بهتر و دقیق تر متن کلمات موجود در جستجوها را درک کنید و با نتایج تطبیق دهید.

به خصوص برای نمایش نتایج مکالمه طولانی تر ، یا جستجوهایی که در آن عبارات عباراتی مانند “for” و “to” به معنای زیادی اهمیت دارند ، گوگل قادر خواهد بود تا زمینه کلمات موجود در پرس و جو شما را بفهمد. شما می توانید به روشی جستجو کنید که برای شما طبیعی باشد.

الگوریتم BERT چیست؟

Bert یک رویکرد در حال پردازش هست که در قسمت بزرگ متن استفاده میشود.
این وظایف از قبیل شناخت موجودیت ، بخشی از برچسب زدن به گفتار و پاسخگویی به سؤال از دیگر فرایندهای زبان طبیعی را بر عهده دارد.
Bert به Google کمک می کند تا متن زبان طبیعی را از وب درک کند.

گوگل این فتاوری را به دست آورده است و دیگران تغییراتی را در آن ایجاد کرده اند.
الگوریتم BERT یک الگوریتم یادگیری عمیق مربوط به پردازش زبان طبیعی است. این کمک می کند تا یک ماشین برای درک آنچه کلمات در یک جمله است ، اما با تمام تفاوت های ظریف متن است.

BERT و سئو on page

من از سون اندرسون ( متخصص الگوریتم جستجو ) پرسیدم که
منظور از SEO چیست و او پاسخ داد که سئو به وب سایت هایی که نویسندگی ضعیفی دارد ، کمک نمیکند.

BERT و خانواده وضعیت 11 زبان طبیعی در حال پردازش را بهبود بخشیده است.
اما اگر تمرکز متن یک صفحه بسیار ضعیف باشد ، چه می شود؟
حتی گاهی اوقات انسان ها وقتی چیزی می شنویم که نمیفهمیم میپرسیدم که منظور شما چیست ؟

ضمایر از لحاظ تاریخی بسیار مشکل ساز بوده اند اما BERT با این کار کمی کمک می کند. متن به دلیل ماهیت دو جهته BERT بهبود یافته است.

هنوز کارهای زیادی برای ما انجام خواهد شد ، زیرا باید بر اهمیت تأکید کنیم ، از ساختارهای روشن استفاده کنیم ، به تبدیل داده های غیرساخته شده به داده های نیمه ساختار یافته ، استفاده از نشانه هایی در صفحات نور محتوا (به عنوان مثال تصویر سنگین ، اما نه متن های سنگین تجارت الکترونیکی) کمک کنیم. مواردی مانند پیوند داخلی.

الگوریتم BERT -برت- چه تغییراتی ایجاد کرده است؟

طبق اطلاعیه گوگل بروزرسانی BERT در حال حاضر 10 درصد از نتایج جست و جو های انگلیسی را در امریکا تغییر داده است و هدف اصلی گوگل پیشرفت و بهبود درک زبان طبیعی است. ( همان سوالاتی که کاربران با ادبیات عامیانه میپرسند و منتظر جواب ایده آل خود هستند )

علاوه بر آن تغییرات جدید BERT باعث شده است که موتور جست و جوی گوگل کلمات موجود در جستحو ها را بهتر بفهمد و به جستجوی کاربران کمک کند تا بهترین نتایج را برایشان نمایش دهد.

نکته : بروزرسانی جدید BERT Google نحوه درک نتایج جستجو را بهبود می‌دهد، چرا که BERT نتایجی که بیشتر توسط کاربران جستجو یا پرس و جو می‌شود را بررسی می‌کند. با این حال در صفحات داخلی سایت کلمات دقیق‌تر، اهمیت بیشتری نیز پیدا می‌کند.

الگوریتم برت

 

 

دانیال بازدید : 66 پنجشنبه 02 آبان 1398 نظرات (0)

اگر با سئو آشنا باشید باید بدانید که گوگل حساسیت های خود را بیشتر کرده است به همین دلیل باید از روش های کلاه سیاه به شدت دوری کنید 

یکی از این روش ها کیوورد استافینگ  است که سئو کار کلاه سیاه با استفاده از این روش سعی در تعیین چگالی خاصی از کلمات و گمراه کردن ربات گوگل دارد که در گذشته با استفاده از این روش امکان این بود که بتوان نتیجه های خوبی را گرفت 

اما الان باعث نزول و پنالتی شدن سایت شما می شود پس بهتر است از آن به شدت دوری کنید 

متاسفانه مدتی هست که برخی از سئوکارها دوباره روی به این کار آوردن و از باگ کوچکی که بعد از آپدیت ایجاد شده دارن سوء استفاده می کنن و ممکنه این موضوع برای سایت هایتان به شدت گران تمام شود

آرزوی موفقیت دارم برای همه ی شما عزیزان و همراهان من در سایت دانیال طاهری فر

دانیال بازدید : 63 چهارشنبه 17 مهر 1398 نظرات (0)

 

یوتیوب چیست؟

کمتر کسی پیدا می‌شود که با یوتیوب آشنا نبوده و حداقل یک‌بار از آن استفاده نکرده باشد.با این حال با توجه به محدودیت های کاربران ایرانی ودیرتر آشنا شدن برخی از هموطنان لازم داسنتیم که مقاله ی آموزش کار با یوتیوب را تهیه کنیم.

یوتیوب دومین سایت پرطرفدار و پربازدید جهان پس از سایت گوگل است که با داشتن بیش از 1.300.000.000 ویدئو کلیپ، بزرگ‌ترین منبع ویدئویی جهان بوده و با آپلود بیش از 300 ساعت ویدئو در هر دقیقه، به طور فزاینده‌ای بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود. این غول اینترنتی در سال ۲۰۰۵ ایجاد شد و پس از خریداری توسط گوگل در سال ۲۰۰۶ به یکی از اصلی‌ترین سایت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه گوگل تبدیل شد.

آموزش کار با یوتیوب با دانیال طاهری فر

این روزها هر چیزی که در گوگل جستجو کنید می‌توانید حداقل یک ویدئو درباره آن در یوتیوب پیدا کنید. انواع و اقسام ویدئوها در یوتیوب وجود دارد که مخاطبین بسیار زیادی هم دارند. در ابتدا یوتیوب یک وب‌سایت اشتراک ویدئو بود که کاربران عادی ویدئوهای ساخته خود را روی آن با دیگران به اشتراک می‌گذاشتند. اما با ورود کمپانی‌های تلویزیونی بزرگ یوتیوب بسیار جدی‌تر از قبل شده و به عنوان رقیب تلویزیون‌های سنتی پا به میدان گذاشت.

روزانه میلیون‌ها نفر از سراسر جهان با سایت یوتیوب کار می‌کنند و به گذاشتن ویدئو یا تماشای ویدئوهای دیگران می‌پردازند. بسیاری هم این کار را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنند که به آن‌ها یوتیوبر گفته می‌شود که اغلب درآمدهای بسیار خوبی نیز از این راه کسب می‌کنند.

وضعیت یوتیوب در ایران

یوتیوب سالیان زیادی است که در ایران فیلتر شده و تا همین چند سال پیش کاربران ایرانی زیادی در آن فعالیت نمی‌کردند و حتی نام یوتیوب بین مردم ناشناخته بود. اما در چند سال اخیر دو اتفاق باعث شد که کاربران ایرانی با یوتیوب آشنا و جذب آن شوند. اولین اتفاق حذف فروش اینترنت خانگی به صورت حجمی بود که مشکل هزینه زیاد تماشای فیلم آنلاین را رفع و آن را قابل دسترس می‌کرد، اتفاق دیگر نیز فیلتر شدن تلگرام و مجهز شدن اکثریت مردم به ابزارهای دور زدن فیلترینگ بود. این دو عامل دست به دست هم داده و دسترسی و استفاده از یوتیوب را بین کاربران ایرانی رواج دادند. تا جایی که تعداد زیادی از ایرانی‌ها، یوتیوبر شده و از این راه کسب درآمد می‌کنند.

کسب‌وکارهای اینترنتی نیز با مشاهده گرایش زیاد کاربران به یوتیوب، به فعالیت و تولید محتوا در این شبکه اجتماعی روی آوردند و نتیجه‌های بسیار خوبی هم از آن دریافت کردند.

از آنجایی که دیگر یوتیوب یک ابزار غیر قابل دسترس نیست و کاربران به طور روزانه از آن استفاده می‌کنند. اگر کسب‌وکار اینترنتی و آنلاین دارید، لازم است کار با این شبکه اجتماعی را یاد گرفته و تولید محتوا برای آن را شروع کنید. در این مقاله به صورت گام به گام نحوه کار با یوتیوب و آپلود ویدئو روی آن را توضیح می‌دهیم.

نحوه ثبت نام در یوتیوب

اگر حساب جیمیل دارید، برای کار کردن با یوتیوب نیاز به ثبت‌نام ندارید، اما اگر جیمیل ندارید، حتماً باید یک حساب جیمیل ایجاد کنید. ‌برای ساخت یک حساب جیمیل باید از این آدرس باید اقدام کنید. 

آموزش کار با یوتیوب - ثبت نام در یوتیوب

پس از پر کردن موارد خواسته‌شده، روی دکمه Next کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید. در این مرحله باید شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. اگر برای شما پرچمی غیر از پرچم ایران نمایش داده شد، روی آن کلیک کرده و به دنبال نام و پرچم ایران بگردید و آن را انتخاب کنید.

آموزش کار با یوتیوب - ثبت نام د

پس از وارد کردن شماره تلفن، به مرحله بعد می‌رویم. در این مرحله باید کدی که از طریق اس ام اس برایتان فرستاده شده است را وارد کنید. ممکن است اطلاعات شخصی دیگری مثل تاریخ تولد و … نیز از شما پرسیده شود که باید آن‌ها را به درستی وارد کنید.

پس از اتمام این کار شما یک حساب کاربری گوگل و یک جیمیل در اختیار دارید که می‌توانید به وسیله آن از تمامی سرویس‌های گوگل از جمله یوتیوب استفاده کنید.

به سایت یوتیوب به نشانی http://youtube.com رفته و در صورتی که به طور خودکار در سایت sign in نشده‌اید، از قسمت نشان داده شده برای وارد کردن اطلاعات خواسته شده و ورود به سایت اقدام کنید.

نکته:‌ اگر به طور خودکار یوتیوب حساب کاربری شما را شناخته باشد، به جای دکمه Sign in، یک دایره که عکس شما داخل آن است را مشاهده خواهید کرد.

https://danialtaherifar.ir/youtube-tutorials/

دانیال بازدید : 54 دوشنبه 15 مهر 1398 نظرات (0)

۲۹ روش تا خلاق بمانیم

۱- لیست تهیه کنید.

۲- همیشه یک دفتر یادداشت همراه داشته باشید.

۳- راجع به هرچیزی که دلتان می‌خواهد بنویسید.

۴- از لوازم الکترونیکی دوری کنید.

۵- خودتان را شماتت نکنید.

۶- به خودتان استراحت بدهید.

۷- زیر دوش آواز بخوانید.

۸- قهوه بنوشید.

۹- موسیقی‌ئی گوش کنید که تا به حال گوش نمی‌کردید.

۱۰- پذیرا باشید.

۱۱- اطرافتان را با آدم‌های خلاق پر کنید.

۱۲- نظر دیگران را جویا شوید.

۱۳- همکاری کنید.

۱۴- تسلیم نشوید.

۱۵- تمرین کنید، تمرین کنید و تمرین کنید.

۱۶- به خودتان اجازه اشتباه کردن بدهید.

۱۷- جای جدیدی را امتحان کنید.

۱۸- نعماتتان را بشمارید.

۱۹- گاهی حسابی به خودتان استراحت بدهید.

۲۰- ریسک کنید.

۲۱- اصول همیشگی را نقض کنید.

۲۲- بیش از حد پافشاری نکنید.

۲۳- صفحه‌ای از یک لغت‌نامه را بخوانید.

۲۴- یک چارچوب کاری ایجاد کنید.

۲۵- سعی نکنید انسان کاملی برای دیگری باشید.

۲۶- ایده‌ای دارید؟ آن را بنویسید.

۲۷- فضای کارتان را تمیز کنید.

۲۸- خوش بگذرانید.

۲۹- کاری را به اتمام برسانید.

 

کانال تخصصی دانیال طاهری فر در تلگرام : @danialtaherifar

دانیال بازدید : 59 چهارشنبه 03 مهر 1398 نظرات (0)

کدام hashtag#رئیس‌ها رو تجربه کرده‌اید؟ ➖ رئیس رقابتی به جای پرورش توانمندی‌هایتان، مدام با شما رقابت می‌کند. ➖ رئیس من خیلی بهترم! کیفیت و کمیت کار شما مهم است. رئیس همین کار را خیلی بهتر، سریعتر و با هزینه کمتری انجام می‌دهد. ➖ رئیس دست نیافتنی در هر ساعتی از روز رئیس دست یافتنی نیست ولی شما همیشه باید پشت میز کار خود باشید. ➖ رئیس ایده کُش تکه کلام رئیس شما در برابر ایده‌های شما این است "که به درد نمی‌خوره" ➖ رئیس غیر واقع‌بین باید در این ماه فروش چهار برابر بشه! ➖ رئیس همه‌جا و همه وقت از شما انتظار دارد که در هر شرایط مکانی و زمانی به دستورات و پیام‌ها او جواب بدهید. ➖ رئیس خودمونی دوست دارد با او راحت باشید، مثل بهترین دوستش! ➖ رئیس همشه حق با منه مهم نیست که مدعای شما چیست و چه شواهدی دارید، اگر مخالف نظر اوست قطعاً اشتباه است. ➖ رئیس نظری ندارم این رئیس آدم بی‌تفاوتی است و در برابر پیشنهادات و ایده‌ها معمولاً نظری ندارد. ➖ رئیس منت‌گذار این رئیس همیشه به شما گوشزد می‌کند که تو خیلی خوشبخت هستی که اینجا کار می‌کنی! ➖ رئیس فضول این رئیس در همه جزییات شخصی شما دخالت می‌کند. ➖ رئیس من گفته بودم این رئیس موقع مواجهه با یک مشکل و بروز چالشی در انجام کارها، می‌گوید "من گفته بودم که..." ➖ رئیس تو مقصری همه امتیازات را برای خود مصادره می‌کند و همه نواقص را به گردن دیگران می‌اندازد. ➖ رئیس هیچ وقت عالی نیستی یک کار را خیلی خوب هم انجام بدهید باز هم در معرض توبیخ رئیس هستید!

دانیال بازدید : 298 سه شنبه 02 مهر 1398 نظرات (0)

نقاشی کامپیوتری یا دیجیتال یک اثر هنری ماندگار است که می توانید در تمام دستگاه های دیجیتال خودتان آن را با کیفیت بالا تماشا کنید. اگر با این نقاشی ها آشنا نیستید ادامه ی مطلب را مطالعه کنید.

نقاشی دیجیتال چیست ؟

دیجیتال پینتیگ – digital painting – از هنرهای مدرن و وابسته به تکنولوژی است . هنرمند طراح دیحیتال با استفاده از یکی از کهن ترین هنرهای جامعه انسانی ( نقاشی ) به همراه تکنولوژی کامپیوتری و قلم نوری تصاویر دیجیتالی خلق می کند که برای علاقه مندان این حیطه جذابیت خاصی دارد.

در این حیطه برخی از هنرمندان دست به خلاقیت هایی نیز می زنند و با اعمال برخی بزرگ نمایی ها تصاویر جذاب تری خلق می کنند. برخی از هنرمندان به هنر کاریکاتور نیز در این عرصه آثار شگفت انگیزی خلق کرده اند.

در کل در نقاشی دیجیتال هر تصویری که در نقاشی های سنتی دیده اید را می توانیم انجام دهیم . تنها چیزی که متفاوت هست رنگ و لعاب کار هست و ابزاری که برای خلق این اثر از آن استفاده شده.

از مزیت های نقاشی دیجیتال می توان به چاپ این آثار در ابعاد بزرگ اشاره کرد. البته اگر نیاز به چاپ با ابعاد خاصی دارید ، قبل از خلق اثر با هنرمند در میان بگذارید.

نرم افزار های نقاشی دیجیتال :

برای اجرای تصاویر کامپیوتری معمولا از نرم افزار فتوشاپ و ایلوستریتور استفاده می شود. همچنین نرم افزار کورل پینتر از نرم افزارهای قدرتمند در ویندوز هست. نرم افزار بسیار قدرتمند دیگری که این روزها خیلی رایج شده است نرم افزار Procreate برای تبلت های آی پد پرو هست که هنرمندان این عرصه تصاویر بی نظیری با این برنامه و البته با این تبلت ایجاد کرده اند.

در بین نرم افزارهای مطرح در این زمینه می توان از نرم افزارهای دیگری هم نام برد ، از جمله :

  • Krita
  • Artweaver 
  • Microsoft Paint 3D
  • Affinity Designer
  • Clip Studio Paint
  • ArtRage
  • CorelDRAW

خرید نقاشی دیجیتال ( تصویرسازی ) به سبک دانیال طاهری فر

اگر شما هم علاقه مند به نقاشی دیجیتال هستید ( یا شده اید ) می توانید تصویر خودتان را به صورت نقاشی دیجیتال داشته باشید.

برای این کار کافی است سه عکس با کیفیت از خودتان( یا عزیزتان ) که دوست دارید آماده کنید و برای من ارسال کنید. ( به ایمیل یا تلگرام من )

نمونه کار ها :

برخی از نمونه نقاشی های بنده را در تصویر زیر مشاهده می کنید :

سفارش نقاشی دیجیتال

صفحه ی اینستاگرام من : @danialtaherifar

قیمت نقاشی دیجیتال

هزینه ی این کار برای عزیزانی که در ایران زندگی می کنند ۲۶۵ هزار تومان در ازای هر کاراکتر هست و برای هموطنان مقیم کشورهای خارجی ۵۰ دلار آمریکا در ازای هر کاراکتر. ( به این معنی که هزینه ی پرداختی شما برای یک عکس دو نفره هزار تومان یا ۱۰۰ دلار آمریکا خواهد بود )

 

قیمت نقاشی در سایت اصلی به روز می شود که می توانید از لینک زیر برای ارسال سفارش و خرید نقاشی دیجیتال اقدام کنید : 

https://danialtaherifar.ir/digital-painting/

دانیال بازدید : 57 یکشنبه 31 شهریور 1398 نظرات (0)

 

بک لینک pbn یا شبکه ای یک نوع بک لینک در روش کلاه سیاه و کلاه حاکستری است که روش های متفاوتی برای اجرای آن وجود دارد

اگر با این روش آشنا نیستید پیشنهاد می کنم این مقاله را مطالعه کنید : 

 

بک لینک PBN (پی بی ان) بیشترین اعتبار را می تواند برای سایت شما به ارمغان بیاورد.

بک لینک PBN قدرتی معادل با چند رپورتاژ را به صفحه هدف شما منتقل می کند.در علم سئو ( بهینه سازی موتورهای جستجو) از روش های مختلفی برای بهبود رتبه سایت های هدف استفاده می شود که یکی از برجسته ترین روش های این روزها بک لینک PBN است.

در حال حاضر در وب فارسی اغلب سایت هایی را که در سطر نتایج میبینید دارای این نوع بک لینک ها هستند.

 

بک لینک PBN چیست؟

اگر بخواهیم تعریف جامعی داشته باشیم در ابتدا باید به تعریف “بک لینک” بپردازیم.

بک لینک چیست؟

بک لینک در واقع به لینک هایی گفته می شود که به یک سایت ارجاع داده شده اند.سایت هایی که سایت ما را معرفی کرده اند و به دلیلی ( از جمله کیفیت بالای مطالب آن سایت یا … ) آن سایت را به عنوان منبع مطلب لینک می کنند.

در گذشته که الگوریتم ها ساده تر بودند سایت ها صرفا با افزایش تعداد لینک ها شروع به اعتبار سازی می کردند و با پرداخت مبلغی ناچیز می توانستند میلیون ها لینک به صورت کامنت، پروفایل و در کل لینک های اسپم خریداری کنند.اما …

دوره ی لینک سازی اسپم به سر آمده است

در حال حاضر ساختار الگوریتم های گوگل به صورتی هست که دیگر به هر لینک و بک لینکی اهمیت نمی دهد.

لینک هایی از نظر گوگل مهم هستند که دارای هویت بالا باشند.

بک لینک PBN چیست؟

بک لینک پی بی ان (PBN) خلاصه شده ی عبارت Private Blog Networks است.شبکه ی خصوصی وبلاگ ها ترجمه ی مناسبی برای این عبارت است.به این معنی که ما برای لینک سازی به سبک PBN نیاز به یک شبکه ی وبلاگی با هویت بالا داریم.

 

 

بک لینک PBN پی بی انبک لینک شبکه ای وبلاگ های خصوصی یا PBN

 

 

برای ایجاد چنین ساختاری اغلب تعداد زیادی وبلاگ با موضوعات مختلف ایجاد می شود و شروع به بالا بردن اعتبار دامنه ی این وبلاگ ها می کنند.در آخر از این وبلاگ ها برای اعتبار بخشیدن به سایت های هدف استفاده می شود.

در واقع بک لینک پی بی ان یک بک لینک در شبکه ی چند لایه است که اعتبار بالایی را به سایت شما خواهد داد.

ساختار لینک سازی PBN

همان طور که در قسمت قبل گفتم ساختار لینک سازی PBN به صورت لایه ای است.در این ساختار ما مجموعه ای از لینک ها را برای انتقال قدرت به سایت اصلی ایجاد می کنیم.اما به چه صورت ؟

به تصویر زیر با دقت نگاه کنید.

 

 

ساختار لینک سازی PBN

 

 

در این الگوریتم به طور کلی ما چند بک لینک اصلی ایجاد می کنیم. بک لینک هایی که از مقالات ، وبلاگ های نسل 2 ، سایت های دانشنامه ، پروفایل های دانشگاهی و … به سایت هدف ما لینک دهی می کنند.

در مرحله ی بعد شروع به تقویت صفحات مرحله ی اول می کنیم. و بستگی به تعداد سطوح و قدرتی که نیاز داریم این مراحل را ادامه می دهیم که به صورت هرمی تعداد لینک ها افزایش پیدا می کند.به همین دلیل است که به این روش لینک سازی هرمی نیز می گویند و این مجموعه همان بک لینک PBN است.

البته روش ما با چیزی که در نمودار میبینید متفاوت است، البته ساختار کلی و چند مرحله ای حفظ شده است.

آیا بک لینک پی بی ان باعث پنالتی شدن سایت می شود؟

این روش از چند سال پیش در لیست روش های بلک هت قرار گرفت.البته تمام لینک هایی که به هر صورتی از طریق صاحب سایت ایجاد شوند به عنوان روش کلاه سیاه شناخته می شوند.

بنابراین برای اجرای این روش باید حتما ظرافت های خاصی را رعایت کرد.در واقع بک لینک های PBN اصولی ( که قابل تهیه از طریق همین سایت هستند ) اصلاح شده ی روش بلک هت هستند که با ترکیب روش های کلاه سفید تبدیل به متد کلاه خاکستری شده اند.

اگر بدون علم کافی شروع به اجرای PBN شوید، سایت شما به سرعت به سمت پنالتی شدن و حذف از گوگل نزدیک می شود.

روشی که ما این کار را برای شما انجام می دهیم، روشی امن و با کیفیت است که قدرتی فوق العاده را برای شما ایجاد می کنیم.شاید نتوان روش دیگری را با این روش امن و قدرتمند مقایسه کرد.

آیا انواع مختلفی از لینک سازی PBN وجود دارد ؟

بله ، بیش از 250 نوع روش لینک سازی PBN مختلف وجود دارد که حدود 20-25 تا از این روش ها دارای تاثیر مثبت هستند.

اغلب روش ها قبلا شناسایی شده اند و یا بی اثر هستند و یا همراه با جریمه. اما روشی که ما استفاده می کنیم بهترین جواب را به شما خواهد داد و پیشرفت خود را خیلی زود خواهید دید.

یک مثال اجرایی برای لینک سازی PBN

برای اطمینان بیشتر خودمان و شما ، قبل از آنکه صفحه ی سرویس بک لینک PBN روی سایت قرا بگیرد ما این روش را بر روی سایت خودمان انجام دادیم.

در ابتدای راه من یک مقاله در زمینه آموزش ایلوستریتور نوشته بودم و تصمیم گرفتم به عنوان آزمایش و سند اطمینان روش روی این لینک شروع به لینک سازی شبکه ای کنم.

این کار انجام شد و بعد از دو هفته لینک ما در صدر گوگل قرار گرفت ، اما نکته ی مهم چیز دیگری بود.

بعد از انجام لینک سازی PBN برای من چه اتفاقی افتاد ؟

همان طور که گفتم بعد از درج بک لینک PBN برای لینک و کلمه کلیدی مورد نظر ” آموزش مقدماتی ایلوستریتور” ، سایت ما در رتبه یک و برای برخی کاربران در رتبه 2 قرار گرفت و هنوز هم در همان رتبه ها باقی مانده است.

اتفاق جالبی که بعد از رتبه گرفتن این مقاله اتفاق افتاد این بود که تمام مقالاتی که قبل از اجرای PBN روی سایت رفته بود رتبه های بسیار خوبی گرفتند.

سایت ما در کلمات کلیدی زیر رشد خیلی خوبی را تجربه کرد :

  • طراحی پترن
  • ایلوستریتور 2018
  • ایجاد ناحیه فوکوس
  • آموزش ایلوستریتور 2018
  • آپ آرت
  • ایجاد مکعب ایزومتریک
  • سفارش نقاشی دیجیتال
  • و …

خرید بک لینک PBN

اگر قصد دارید که به رتبه های بالای گوگل برسید و در مخارج تبلیغات خود صرفه جویی کنید،به شما پیشنهاد می کنم حتما از سرویس لینک های شبکه ای ما استفاده کنید.

 

 

خرید بک لینک PBN

 

 

برای این کار به این صورت عمل کنید.

  • در قدم اول یک مقاله ی 1000 کلمه ای سئو شده با کلمه ی مد نظر خودتان بنویسید.
    ( اگر نمی توانید مقاله تان را سئو کنید ما این کار را با هزینه ای اندک برایتان انجام می دهیم و بیش از 50 پارامتر را در مقاله ی شما بررسی می کنیم )
  • یک آدرس مناسب برای مقاله ی خود انتخاب کنید.
  • فرم زیر را با دقت کامل پر کنید
  • دکمه ی خرید را انتخاب کنید و پرداخت را انجام دهید.
  • برای هر صفحه ی هدف و کلمه کلیدی اصلی این کار را تکرار کنید.

اگر سوال خاصی در این زمینه داشتید یا نیاز به اضافه کردن توضیحاتی داشتید، از قسمت تماس با من می توانید اقدام کنید.

لینک منبع و خرید بک لینک PBN : 

https://danialtaherifar.ir/pbn-backlink/

دانیال بازدید : 60 یکشنبه 31 شهریور 1398 نظرات (0)

در این مقاله می خواهیم برای کاربرای تازه وارد به حوزه ی دیجیتال مارکتینگ توضیح دهیم که سئو چیست ؟

اگر وبسایت دارید یا به فکر راه اندازی کسب و کار آنلاین هستید، حتما بار ها نام سئو (SEO) را شنیده اید و درباره اهمیت آن و نتیجه ای که دارد افسانه هایی به گوشتان خورده است.

اما سئو واقعا چیست. در این مقاله می خواهیم به طور مفصل به پاسخ این سوال بپردازیم و کمی هم درباره روش انجام این کار و نتایج آن صحبت کنیم. اگر به این مباحث علاقه دارید، کمی وقت گذاشته و این مقاله را بخوانید.

سئو(SEO) چیست؟

سئو چیست؟سئو چیست؟

سئو (SEO) مخفف کلمه Search Engine Optimization و به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو است.

سئو در معنای ساده یعنی تلاش برای بالا بردن رتبه وبسایت در موتور های جستجو و گرفتن بازدید از آن. در حال حاضر موتورهای جست و جو اکثر بازدید وبسایت ها را تامین می کنند.

سئو کردن چگونه است؟

برای اینکه روند انجام سئو را بشناسیم، ابتدا لازم است کمی درباره نحوه کار موتورهای جستجو بدانیم.

پیش از پیدایش موتورهای جستجو،‌ هر کس میخواست اطلاعاتی را در وب پیدا کند، باید آدرس سایتی که اطلاعات مورد نظر در آن بود را از قبل بداند. با بزرگ تر شدن اینترنت و گسترش وب و افزایش تعداد وبسایت ها، عملا درصد بسیار بالایی از وبسایت ها کاملا ناشناخته می ماندند، حتی اگر اطلاعات بسیار نابی در آنها بود.

ظهور موتورهای جستجو

برای حل این مشکل موتورهای جستجو به وجود آمدند. موتورهای جستجو با کمک ربات‌هایی تمام سطح وب را اسکن کرده و آن را شاخص گذاری می‌کردند،‌ یعنی صفحات وب را بر اساس کلماتی که در آن‌ها استفاده شده بود، شماره‌گذاری و نشانه‌گذاری می‌کردند.

با این کار وقتی کلمه‌ای در موتورهای جستجو سرچ می‌شد، آن‌ها صفحات مرتبط با کلمه‌ی جستجو شده را پیدا کرده و به کاربر نمایش می‌داند. حال هر چقدر آن کلمه، در صفحه بیشتر استفاده شده بود،‌ آن صفحه رتبه بهتری هم می‌گرفت.

سوء استفاده از ساده بودن موتورهای جستجو

همان‌طور که گفتیم در ابتدا تعداد کلمه در صفحه مهم‌ترین ملاک موتورهای جستجو برای رتبه دهی به سایت‌ها بود. همان‌طور که می‌توان حدس زد،

سو استفاده های بسیاری از این موضوع شد و عملاً مدیران وب‌سایت ها برای بالا بردن سایتشان در گوگل به کاری جز تکرار کلمه احتیاج نداشتند و به این ترتیب سطح وب پر از سایت هایی شد که تنهای محتوایشان تکرار یک کلمه بود.

هوشمند شدن موتورهای جستجو به خصوص گوگل

پس از آن گوگل و موتور جستجوهای دیگر با بهبود الگوریتم و استفاده از هوش مصنوعی ملاک‌های بسیار بیشتری را برای رتبه دهی به سایت‌ها در نظر گرفتند که در ادامه به برخی از این ملاک‌ها،‌ خواهیم پرداخت. اما وقت آن است که به پاسخ سؤال اصلی بپردازیم؛

سئو کردن یعنی چه. سئو کردن تلاش در جهت مطابق کردن وب‌سایت با ملاک‌های موتورهای جستجو است. در حقیقت در عمل سئو، ابتدا ملاک‌های موتور جستجو شناسایی می‌شود و سپس تلاش می‌گردد وب‌سایت هر چه بیشتر با این ملاک‌ها مطابقت داشته باشد.

چرا سئو مهم است؟

در یک جمله، زیرا سئو پول‌ساز است؛‌ برای درک این موضوع به یک مثال توجه کنید:‌

فرض کنید شما یک فروشگاه لوازم ورزشی دارید و می‌خواهید برای افزایش فروش دست به انجام تبلیغات بزنید. برای این کار چند گزینه پیش روی شما قرار دارد، می‌توانید در روزنامه‌ها و مجلات تبلیغ چاپ کنید یا اینکه در رادیو و تلویزیون و حتی شبکه‌های اجتماعی ویدئوهای تبلیغاتی پخش کنید. تمام این روش‌ها ثابت‌شده و اثربخش هستند. اما اگر سایت شما سئو شده باشد نتیجه‌ای به مراتب بیشتر و سودآورتر خواهید گرفت.

وقتی شما به انجام تبلیغات در روزنامه،‌ تلویزیون و … می‌پردازید،‌ پیام تبلیغاتی خود را به سطح وسیعی از مخاطب‌های گوناگون می‌رسانید که اکثر آن‌ها هیچ احتیاجی به لوازم ورزشی ندارند و عملاً درصد بسیار بالایی از پولی که خرج تبلیغات کرده‌اید، هیچ نتیجه و سودی به شما نمی‌رساند.

اما فرض کنید کسی بخواهد لوازم ورزشی بخرد،‌ با سرچ کردن یک کلمه مثل “ساک ورزشی ”در گوگل به دنبال محصول مورد نظرش می‌گردد. اگر شما در این کلمه در صفحه نتایج گوگل رتبه بالایی داشته باشید،‌ او وارد سایت شما شده و از شما خرید خواهد کرد. در این روش تمام کسانی که وارد سایت شما می‌شوند مشتری بالقوه شما هستند و اگر سایتتان طراحی خوبی داشته باشد، اکثر آن‌ها به مشتریان شما تبدیل خواهند شد.

مزیت‌های سئو چیست؟

  • سئو باعث افزایش بازدید از سایت می‌شود.
  • باعث برند شدن و بالا رفتن اعتبار وب‌سایت می‌شود.
  • باعث فروش بیشتر و در نتیجه کسب سود می‌شود.
  • اغلب کاربران موتورهای جستجو تنها روی یکی از 5 نتیجه اول از صفحه نتایج کلیک می‌کنند؛ بنابراین اگر برای مطالب خود به دنبال خواننده هستید یا برای فروشگاه خود به مشتری نیاز دارید، ناچارید که در رتبه‌های بالای نتایج جستجو باشید.
  • سئو تنها برای سازگاری با موتورهای جستجو نیست، بلکه یک سئوی خوب موجب بهبود تجربه کاربری و کاربرد بیشتر یک وب‌سایت می‌شود.
  • سئو برای دیده شدن وب‌سایت شما در شبکه‌های اجتماعی مفید است. نزدیک به سه میلیارد نفر از مردم جهان حداقل در یکی از شبکه‌های اجتماعی حضور دارند. محتوای شما اگر در نتایج جستجو جایگاه مناسبی داشته باشد و کاربر آن را انتخاب کند، به‌احتمال زیاد در یکی از شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک و توییتر به اشتراک گذاشته می‌شود و این اشتراک به معنای یک لینک مفید برای بهبود رتبه وب‌سایت شماست.
  • سئو ماندگاری بسیار بالاتری نسبت به دیگر روش‌های بازاریابی دارد.
  • هزینه‌ای که برای سئو می‌شود،‌ چندین برابر بازگشت سرمایه در پی خواهد داشت

خب حالا که روند انجام سئو و اهمیت آن را شناختیم، کمی جزئی‌تر راجع به آن صحبت می‌کنیم :‌

مهم‌ترین ملاک‌های موتورهای جستجو برای رتبه دهی به سایت‌ها

کمی قبل‌تر راجع به تکرار کلمه در متن به عنوان اولین ملاک موتورهای جستجو صحبت کردیم. این مسئله هنور هم بسیار مهم است اما ملاک های فراوان دیگری نیز اهمیت پیدا کرده‌اند. دو مورد از مهم‌ترین این ملاک‌ها را بررسی می‌کنیم:‌

محتوا

گوگل و بسیاری دیگر از موتورهای جستجو عاشق محتوا هستند. هر چه تولید محتوا در سایت بهتر و باکیفیت‌تر انجام شود‌،‌ سایت رتبه بهتری نیز خواهد گرفت. از انواع محتوا می‌توان به متن، ویدئو، عکس و … اشاره کرد.

لینک

گوگل برای سنجش اعتبار وب‌سایت ها، لینک هایی که به آن سایت داده شده است را بررسی می‌کند. هر چه لینک‌ها از وب‌سایت‌های باکیفیت‌تر و با تعداد بیشتری باشند، رتبه سایت بهتر خواهد بود.

انواع سئو

انواع سئوانواع سئو

از حدود بیست سالی که از تولد سئو می‌گذرد،‌ روش‌های بسیاری برای انجام آن ایجاد شده است. در این قسمت به بررسی انواع سئو می‌پردازیم.

سئو کلاه سفید (white Hat SEO) چیست؟

در این روش سعی می‌شود، تمام روند انجام سئو منطبق بر قوانین گوگل باشد. در سئو کلاه سفید تکنیک‌ها، روش‌ها و استراتژی‌ها کاملاً پیرو قوانین گوگل هستند به همین جهت به آن سئو اخلاقی نیز میگویند. این روش نیاز به زمان زیادی دارد، اما نتایج آن ماندگار و بلندمدت خواهد بود.

سئو کلاه سیاه(Black Hat SEO) چیست؟

برخلاف روش قبلی که سعی می‌شد تمام روند سئو قانونی باشد، در این روش تمام سعی سئوکار بر فریب موتور جستجو و بالا آوردن رتبه سایت از طریق شیوه‌های غیرقانونی و دور زدن الگوریتم‌های گوگل است. این روش بسیار سریع عمل می‌کند و نتیجه آن را در مدت زمان بسیار کمی می‌توانید ببینید،‌ اما این‌گونه سئو کردن بسیار خطرناک بوده و در صورتی که گوگل متوجه آن شود، وب‌سایت به طور کامل از نتایج جستجو حذف خواهد شد.

سئو کلاه خاکستری ( Gray Hat SEO) چیست؟

در این روش سعی می‌شود از مجموعه‌ای از تکنیک‌های دو روش قبلی استفاده شود. این نوع سئو کردن نیاز به تخصص بالایی دارد و اگر درست انجام نشود ممکن است نتایج بدی برای وب‌سایت در پی داشته باشد. سئوی خاکستری مدت‌زمان نسبتاً کمی برای اجرا نیاز دارد و می‌توان آن را بهترین و تخصصی‌ترین روش سئو نامید.

در حال حاضر روش بک لینک PBN که ما برای شما آماده کرده ایم و می توانید به راحتی آن را برای وبسایت خود سفارش دهید یک روش سئو کلاه خاکستری است.

آیا وب‌سایت من نیاز به سئو دارد؟

در یک پاسخ کوتاه؛ بله. تمامی وب‌سایت‌ها نیاز به سئو کردن دارند. اگر می‌خواهید در اینترنتت دیده شوید به سئو کردن احتیاج دارید. بدون سئو کردن و گرفتن رتبه در گوگل، وب‌سایت شما‌ منزوی خواهد شد و هیچ‌وقت بازدیدکنندگان زیادی نخواهد گرفت.

چگونه سئو کنیم؟

همان‌طور که پیش‌تر توضیح دادیم،‌ سئو روش‌های مختلفی دارد. پیش از همه‌چیز باید بدانید موتور جستجو چه ملاک‌هایی دارد و در حال حاضر کدام ملاک‌ها از بقیه مهم‌تر هستند. پس از آن باید استراتژی سئو خود را تنظیم کنید و در این استراتژی تمام روش‌ها و تکنیک‌هایی که باید برای سئو کردن استفاده شوند را مشخص کنید.

اگر تخصصی در این زمینه ندارید و تازه با خواندن این مقاله با سئو و اهمیت آن آشنا شدید، بهتر است انجام سئو را به یک متخصص واگذار کنید. توجه داشته باشید که سئو کردن سایت بدون داشتن دانش کافی در این زمینه، می‌تواند منجر به حذف کامل وب‌سایت از نتایج جستجو شود.

هزینه انجام سئو

هزینه انجام سئو به عوامل بسیاری بستگی دارد از جمله نوع وبسایت، سطح رقابت، زمان انجام کار و … . توجه داشته باشید که سئو کردن با کلمه کلیدی انجام می‌شود، یعنی شما تعیین می‌کنید که می‌خواهید وقتی یک کلمه در گوگل سرچ شد شما در صفحه اول نتایج باشید.

مسلماً در صفحه نتایج جستجو هر چه رقیبان بزرگ‌تر و قدرتمندتری داشته باشید، هزینه و زمان انجام سئو نیز بیشتر خواهد بود.

ارسال سفارش سئو

قبل از شروع همکاری با متخصص سئو بهتر است انتظارات و اهداف خود از سئو را به طور کامل مشخص کنید. اگر در انجام این کار هیچ دانش و تجربه‌ای ندارید می‌توانید با ما تماس گرفته و مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

تیم ما با سئو کردن تعدادی از وب‌سایت‌های ایرانی مطمئن است که می‌تواند سئو وب‌سایت شما را نیز به نحو احسن به عهده بگیرد.

در حال حاضر به دو طریق می توانید برای انجام سئو از طریق تیم ما اقدام کنید :

  • سئو تضمینی : اگر هیچ تخصص و دانشی نسبت به علم سئو ندارید ، به شما پیشنهاد می کنیم از این سرویس ما استفاده کنید.
  • بک لینک PBN : اگر اصول ابتدایی سئو را پیاده سازی کردید اما نتیجه ی مد نظر خود را نمیگیرید سرویس لینک سازی PBN نتایج شما را به شدت بهبود خواهد بخشید.

حرف آخر

در مقاله ی سئو چیست؟ قصد داشتیم شما را با اصول کلی سئو آشنا کنیم ، اما باید بدانید این علم پیچیده و در حال رشد، ظرافت های بسیاری دارد که با عدم رعایت یک نکته ی کوچک می تواند به افت سایت شما منجر شود.

به همین دلیل پیشنهاد ما این است که اگر قصد دارید این علم را بهتر بیاموزید به هیچ وجه روی دامنه ی اصلی تان روش های مختلف را امتحان نکنید که می تواند عواقب خیلی بد برای شما داشته باشد.

 

منبع  : https://danialtaherifar.ir/what-is-seo/

دانیال بازدید : 57 یکشنبه 31 شهریور 1398 نظرات (0)

 

اگر به سیستم مدیریت محتوای وردپرس -wordpress- علاقه مند شدید و قصد دارید برای اولین بار از آن استفاده کنید لازم است یک سری نکات اولیه را بدانید.

در این مقاله به مباحث اولیه می پردازیم و پیش نیازهای یک فضای مناسب برای نصب وردپرس را با هم مرور می کنیم.

اگر شما وبلاگ نویس هستید یا تصمیم به ایجاد سایت گرفتته اید حتما در اولین قدم ها اسم وردپرس را خواهید شنید. برای دریافت اطلاعات جامع پیشنهاد می کنم این مقاله و مقاله هایی که در آن لینک داده ایم را مطالعه کنید.

 

 

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار قدرتمند هست که با قابلیت انعطاف پذیری بالا می تواند به شما امکان ایجاد سایت های متنوع و متفاوتی را می دهد.

وردپرس بر پایه ی زبان PHP نوشته شده است و با کمک MQSQL داده های خود را در جدول های این مدیریت پایگاه داده ذخیره می کند.

در وردپرس با کمک پلاگین ها و قالب های متعددی که وجود دارد می توانید به راحتی سایت خود را راه اندازی کنید.

شما می توانید با استفاده از wordpress سایت های متنوعی از جمله بلاگ، انجمن ، شبکه اجتماعی ، سایت پرسش و پاسخ ، فروشگاه و … را ایجاد کنید.

در واقع متن باز بودن وردپرس باعث ایجاد افزونه های فراوانی برای این سیستم مدیریت محتوای ارزشمند شده که باعث اتفاق های جالبی در آن شده و وردپرس را به پلتفرمی تبدیل کرده که چنین قابلیت های متفاوتی را داراست.

اگر شما هم به وردپرس ، این سیستم قدرتمند و جامع علاقه مند شده اید و قصد دارید از آن استفاده کنید در ادامه ی مطلب با من باشید.

از کجا شروع کنم ؟

قبل از وارد شدن به مراحل نصب نیاز به یک سری پیش نیاز داریم.

به طور کلی و ظاهری ما برای هر وبسایت به دو امکان اساسی احتیاج داریم :

  • فضای میزبانی
  • دامنه

فضای میزبانی :

برای اینکه ما کدها و یا عکس ها و هر اطلاعاتی را روی سایت یا وبلاگمان داشته باشیم نیاز به یک فضای متصل به اینترنت داریم تا بتوانند این اطلاعات را بعد از بارگزاری به مخاطب نمایش دهد.

به همین منظور ما نیاز به تهیه ی سرویس هاستینگ با فضای مد نظر و مورد نیاز خودمان داریم.

سرویس های هاستینگ :

شما برای اینکه بتوانید یک سایت را به صورت شبانه روزی در دسترس مخاطبین قرار بدهید،نیاز به یک میزبان دارید که با سرعت بالا و امکانات کافی به اینترنت وصل باشد. در این زمینه شرکت های فراوانی در ایران وجود دارند که اغلب با هزینه ی مناسب سرویس متوسطی را ارائه می دهند.
اگر قصد دارید سایت فارسی زبان برای کاربران داخل ایران ایجاد کنید ، پیشنهاد می کنم که از سرویس های داخلی ایران استفاده کنید که سرور آن ها در ایران باشد.اینطور سرعت ارائه مطالب به کاربران داخلی بسیار بالاتر خواهد بود.

اما اگر قصد ندارید برای میزبانی هزینه کنید باز هم گزینه هایی وجود دارد :

سرویس های رایگان برای میزبانی وبلاگ های وردپرس :

اولین گزینه ی رایگان که می توانیم از آن استفاده کنیم سرویس های وبلاگدهی مبتنی بر وردپرس است. معروف ترین آن ها وبسایت خود وردپرس هست که با سیستم خودش اقدام به ارائه ی وبلاگ کرده است. ( سرویس وبلاگدهی وردپرس )

علاوه بر سیستم های وبلاگدهی ما می توانیم از هاستینگ های رایگان وردپرس نیز استفاده کنیم.سایت ها و شرکت هایی وجود دارند که هاست رایگان ارائه می دهند که قابلیت نصب وردپرس بر روی آن ها وجود دارد.

این نکته را هم اضافه کنم که شما می توانید روی سیستم شخصی خودتان یک فضای میزبانی را شبیه سازی کنید.به این صورت می توانید قبل از آنکه اقدام به خرید هاست و دامنه کنید یا در سایتی ثبت نام کنید، وردپرس را روی کامپیوتر خودتان نصب کنید و با آن کار کنید.

دامنه :

دامنه همان آدرسی است که به سایت اختصاص داده میشه.مثلا danialtaherifar.ir یک دامنه است که شما می توانید به راحتی دامنه های مشابه را خریداری کنید.

دامنه و زیر دامنه

دامنه ها به صورت رایگان و پولی وجود دارند.

دامنه های پولی:

دامنه یا همان اسم سایت یا وبلاگ شماست که کاربران شما را به این اسم خواهند شناخت و با این آدرس می توانند به شما سر بزنند.

خیلی مهم هست که شما در کنار محتوایی که ارائه می دهید اسم مناسبی هم برای پایگاه خوتان انتخاب کنید که به یاد سپردن آن آسان باشد. این اسم می تواند اسم برند یا شرکت شما باشد یا اسم خودتان یا یک اسم روان و یکتا.

دامنه های پولی مختلفی وجود دارد که معروف ترین آنها دامنه های با پسوند .com هست. بعد از آن پسوندهای net و org معروف ترین ها هستند.

هر کشور نیز دامنه ی به خصوص خود را دارد مثلا در ایران ما از پسوند .ir استفاده می کنیم و در کشور ما به دلیل قیمت مناسبی که این روزها دارد ، بیشتر مورد استقبال صاحبان سایت ها و بلاگ ها قرار میگیرد.
مزیت دیگر دامنه های محلی این است که باعث می شود کاربران هدف خود را راحت تر پیدا کنید و در موتورهای جستجو توان رقابتی بالاتری داشته باشید.

دامنه های رایگان :

دامنه های رایگان نیز وجود دارند که البته مثل دامنه های پولی معروف و مورد توجه نیستند که معروف ترین آن ها دامنه های .tk هستند. دامنه های رایگان دیگری نیز وجود دارند که برخی از آن ها را برای شما نام می برم.

tk, .cf, .ml, .gq .ga 

نوع دیگر دامنه ی رایگان که وجود دارد زیر دامنه ها هستند.

زیر دامنه ها توسط یک وبسایت ارائه می شوند که اسم مورد نظر شما را پیشوند دامنه ی خودشان می کنند.

در واقع زیر دامنه ها به این صورت هستند.

Sub.domain.tld

زیر دامنه ها اغلب رایگان هستند و به عنوان سرویس به وبلاگ نویس ها داده می شوند که یک سری مزایا و معایب هم دارند.

می توان گفت طولانی تر شدن آدرس و وابسته شدن به سایت سرویس دهنده عیب بزرگ زیر دامنه هاست.

به عنوان مثال وبلاگ من در بلاگفا از یک زیر دامنه استفاده می کند.

danialtaherifar.blogfa.com

تا اینجا شما یاد گرفتید که قبل از نصب وردپرس به چه امکانات احتیاج دارید. در قسمت های بعدی آموزش وردپرس شما یاد خواهید گرفت که چطور این سیستم را نصب کنید و چطور از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.

قبل از نصب وردپرس:

اما قبل از اینکه وردپرس را نصب کنید پیشنهاد می کنم به چند نکته ی مهم فکر کنید و روی کاغذ بنویسید.

نکاتی که قبل از نصب وردپرس باید بدانید

موضوع سایت

قبل از هرچیز برای خودتان تعیین کنید که قرار هست چه مطالبی را در سایت خودتان منتشر کنید.

شاید به نظرتون عجیب بیاد،اما خیلی از اشخاصی که در گذشته سایت هایی ایجاد کرده اند حتی بعد از رسیدن به مراحل نسبتا بالا برای تولید محتوا و ارائه ی نوع مطالبی که ارائه می داده اند به مشکل جدی خوردند.

قبل از هرچیزی برای خودتان تعیین کنید که قصد دارید روی چه موضوعاتی کار کنید؟ در چه زمینه ای تخصص دارید ؟ به چه زمینه ای علاقه دارید ؟ و در نهایت موضوعاتی را انتخاب کنید که توانایی تولید محتوا در بلند مدت در آن زمینه را داشته باشید.

انتخاب دامنه

بعد از آنکه موضوع سایت خودتان را انتخاب کردید وقت آن می رسد که یک آدرس سر راست برای خودتان انتخاب کنید.آدرس باید به گونه ای باشد که در ذهن ماندگار شود و به راحتی بتوان سایت یا وبلاگ شما را با آن اسم به یاد آورد.

پیشنهاد من به شما اینه که از دامنه ی .ir استفاده کنید.با توجه به قیمت مناسبی که داره هزینه ی راه اندازی سایت را برای شما پایین تر خواهد آورد و همچنین با توجه به الگوریتم های جدید موتورهای جستجو بازدید کننده های ایرانی را راحت تر به خود جذب می کنید.
از دامنه های ir برای بعضی از سرویس های وبلاگدهی که قابلیت پارک دامنه را داشته باشند نیز می توانید استفاده کنید.

دسته بندی مطالب

یک موضوع مهم دیگر قبل از ایجاد وبسایت و نصب وردپرس این است که طریقه ی دسته بندی مطالب را تعیین کنید و برای آن ها آدرس های مشخص در نظر بگیرید . منظور از آدرس ، همان پیوند یکتای آن هاست.

به عنوان مثال من برای دسته بندی آموزش وردپرس از این آدرس استفاده کردم :

https://danialtaherifar.ir/wordpress/wordpress-tutorials/

طبق این آدرس در سایت دانیال طاهری فر یک دسته ی اصلی به اسم wordpress وجود داره که دارای یک زیرشاخه به اسم آموزش های وردپرس یا wordpress tutorials وجود داره.

خودم شخصا در این مورد چند بار اشتباه کردم و بعد از هر بار اصلاح افت رتبه ی چند هفته ای را تجربه کردم.

بهتر است که پیوند یکتای دسته ها ترجمه ی انگلیسی آن ها باشد، اینطور خوانایی بهتری پیدا می کنند.

اگر قبل از ایجاد سایت شما این مباحث اصلی را روی کاغذ بریزید به سادگی خواهید توانست که مشکلات را روی همان کاغذ رفع کنید و بعد از پیاده سازی در سطح اینترنت به مشکل برنخورید.

حرف پایانی و هدف کلی این مقاله :

به طول کلی نکته ی مهمی که قصد داشتیم در این مقاله بیان کنیم این است که قبل از شروع کار بدانید می خواهید چه کاری انجام دهید.

  • چه ساختاری برای سایتتان در نظر دارید؟
  • در چه موضوعاتی قصد تولید محتوا دارید ؟
  • آدرس های شما به چه صورت خواهد بود؟
  • و قبل از همه ی این ها دامنه و عنوان سایت شما چه خواهد بود؟

شاید در نگاه اول مطالب بیان شده ساده به نظر برسد،اما با انجام صحیح این مطالب شما چندین قدم جلوتر خواهید بود و در آینده نیاز به تغییر ساختار و تجربه ی افت بازدید را نخواهید داشت.

 

منبع : https://danialtaherifar.ir/before-wordpress-install/

دانیال بازدید : 60 یکشنبه 31 شهریور 1398 نظرات (0)

سیستم مدیریت محتوای وردرپرس یکی از بهترین ها در این زمینه است. اگر آن را به خوبی نمیشناسید پیشنهاد می کنم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید : 

 

وردپرس چیست؟ ما در این مقاله قصد معرفی محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا را داریم.شاید بد نباشد بدانید که اغلب وبسایت هایی که روزانه به آن ها سر می زنید با این cms قدرتمند ساخته شده اند.

اگر از کاربران فعال اینترنتی هستید،اگر وبلاگ نویس بوده باشید، و یا اگر تا حالا سایتی افتتاح کرده باشید،بعید به نظر می رسد که تا حالا اسم وردپرس را نشنیده باشید.

 

معرفی وردپرس :

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای ساده برای طراحی و ساخت وب سایت و سرویس های جمعی وبلاگدهی است.

بیش از 34% از برترین وب سایت های اینترنت با این نرم افزار تحت وب دینامیک و متن باز (open source) تولید شده اند که درصد قابل توجهی برای یک سیستم مدیریت محتوا به حساب می آید.

وردپرس چیست؟

وردپرس نرم افزاری است که برای همه ی سلیقه ها و نیازها طراحی شده است . تاکید آن روی دسترسی آسان، عملکرد قوی، امنیت و سادگی در استفاده است.سازندگان ا ورد پرس اعتقاد دارند بهترین سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری است که کمترین نیاز را به تنظیمات اولیه داشته باشد و بر همین اساس رابط کاربری نرم افزار پایه ی ورد پرس بسیار ساده است و به همین دلیل به راحتی می توانید با آن کار کنید.با تمام سادگی های در نظر گرفته شده در ورپرس ویژگی های قدرتمندی برای رشد و توسعه دارد.همین موضوع باعث ایجاد پلاگین ها و افزونه های فراوان برای توسعه ی شخصی سازی سیستم وردپرس شده است.

اگر شما نیز به فکر راه اندازی اشکال مختلفی از وب سایت، یا کسب و کار اینترنتی و یا حتی طراحی و ساخت اپلیکیشن هستید، سیستم ورد پرس دقیقا همان چیزی است که شما نیاز دارید.

از وب سایت و وبلاگ گرفته تا پورتال های پیچیده ،پورتفولیوهای جذاب،گالری های عکس پیشرفته، فروشگاه های اینترنتی و وب سایت های تجاری، و حتی خیلی از اپلیکیشن ها با استفاده از وردپرس ساخته می شوند.

تاریخچه ی wordpress

وردپرس در 2003 با همکاری مایک لیتل (Mike Little) و مت مولنوگ (Matt Mullenweg) به شکل b2/cafelog شروع به فعالیت کرد.

این نرم افزار بسیار کاربردی با گذشت زمان به طرق مختلف توسعه یافته است و نسخه های بروز رسانی شده ی آن به صورت رایگان در دسترس هستند. ورد پرس این امکان را برای همگان فراهم می آورد که محتوای مورد علاقه ی خود را در هر زمینه ای تولید کرده و در سطح اینترنت منتشر کنند.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس، که در بیش از 70 زبان قابل دسترسی است، در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد و پر طرفدار ترین CMS متن باز به شمار می رود. نکته ی قابل توجه این سیستم این است که افرادی که تبحر تکنیکی زیادی ندارند نیز می توانند از این نرم افزار استفاده کنند و افرادی که از تسلط بیشتری دارند می توانند به طرق مختلف این نرم افزار را طبق نیاز های خود شخصی سازی کنند.


برخی ویژگی هایی که وردپرس در اختیار شما قرار می دهد:

ورد پرس نرم افزار انعطاف پذیری است که در عین حال استفاده از آن ساده است.

چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟چرا وردپرس؟

شما آزاد هستید که از ورد پرس به طرق مختلف بهره بگیرید و طبق نیاز های خود آن را تغییر دهید. نرم افزار ورد پرس نه تنها رایگان است بلکه دست شما را باز می گذارد که روی ویژگی های مطلوب خود کنترل داشته باشید.
در ادامه به برخی از ویژگی هایی که ورد پرس در اختیار شما قرار می دهد اشاره شده است.

سادگی

همان طور که گفته شد یکی از بارز ترین مزیت های ورد پرس سهولت در بکارگیری این نرم افزار است. این نرم افزار برای استفاده ی همگان طراحی شده است و بکارگیری آن نیازمند دانش تکنیکی بالایی نیست. با استفاده از ورد پرس می توانید سریع و به صورت آنلاین محتوای خود را از طریق وب سایت تان انتشار دهید.

انعطاف پذیری

با وردپرس می توانید هر نوع وب سایتی را که دوست دارید بسازید، مثل وبلاگ ها و وب سایت های شخصی، وبلاگ عکس، وب سایت تجاری، پروفایل های حرفه ای، وب سایت های دولتی، مجله یا وب سایت های خبری، گروه های آنلاین، حتی شبکه ای از وب سایت ها. می توانید از قالب های مختلف برای زیبا کردن وبلاگ خود استفاده کنید. حتی می توانید برای خودتان اپلیکیشن بسازید.

انتشار آسان محتوا

با ورد پرس می توانید پست و صفحه بسازید، به آن ها فرمت دهید، رسانه ی مورد نظرتان را انتخاب کنید و با یک کلیک آن را در وب سایت قرار دهید.

انواع مختلفی از فرمت های پست را می توان هنگام طراحی قالب ایجاد کرد و زیبایی دو چندانی در سایت شما ایجاد خواهد شد.

مطلب نوشتن در سیستم وردپرس به سادگی یک سیستم وبلاگدهی کلاسیک است.

مدیریت کاربر

قرار نیست همه ی کاربران به تمامی بخش های وب سایت شما دسترسی یکسان داشته باشند. شما می توانید دسترسی کاربران مختلف را برای بخش های مختلف وب سایت خود تعریف کنید.

به این صورت می توانید کاربران و کارمندانی با سطح دسترسی مختلف داشته باشید. نویسنده ، انالیز کننده ی مطالب و سئوکار شما نیاز به دسترسی های مختلفی دارند که با این امکان می توانید آنها را به راحتی مدیریت کنید.

مدیریت رسانه

با وردپرس می توانید به راحتی و با سرعت، با روش کشیدن و رها کردن (Drag & Drop )، تصاویر و فایل های چند رسانه ای مختلف را آپلود کنید، متن و توضیحات به آن ها اضافه کنید.

در ورپرس یک امکان ویژه هم برای تولید گالری های تصاویر وجود دارد که ظاهری بسیار جذاب می توانند ایجاد کنند.

سیستم قالب ساده

وردپرس دارای سه قالب پیش فرض است اما اگر این قالب ها برای شما جالب توجه نباشند، وردپرس دارای یک دایرکتوری قالب است که تعداد بسیار زیادی قالب را برای زیبا سازی سایت در اختیارتان قرار می دهد. حتی اگر این دایرکتوری نیز مطلوب شما نباشد می توانید در صورت نیاز قالب مورد نظر خود را با یک کلیک آپلود کنید و ظاهر دلخواه را به وب سایت خود بدهید.

سعی ما بر این است که به زودی تعدادی قالب با کیفیت فارسی برای شما آماده کنیم تا به راحتی بتوانید آن ها را برای ساخت وبسایتتان استفاده کنید.

ارائه شده در زبان های مختلف

ورد پرس در بیش از 70 زبان در دسترس است و خبر خوش اینکه این نرم افزار به زبان فارسی نیز ارائه شده است.

بهینه شده برای موتور های جستجو ( سئو – SEO )

ورد پرس طبق اصول سئو برای موتور های جستجو بهینه سازی شده است که مزیت مهمی به شمار می رود. علاوه بر این افزونه های فراوانی در این زمینه برای این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند ساخته شده که قدرت این نرم افزار را در این زمینه به خوبی افزایش می دهند. معروف ترین پلاگین ها برای اضافه کردن قابلیت های سئو به وردپرس پلاگین های All in One Seo Pack ، پلاگین Yoast و پلاگین Ultimate SEO هستند.

همچنین گاهی اوقات لازم است بعضی از ساختارها در وردپرس را اصلاح کنیم.

البته سئو ابعاد محتلفی داره ، از جمله سئو داخلی و سئو خارجی . وردپرس در زمینه ی سئو داخلی انعطاف پذیر و آماده ی برنامه ریزی مناسب هست.

برای سئو خارجی هم راهکارهای مختلفی وجود دارد که در این زمینه می توانید از سرویس های ما استفاده کنید :

نصب وردپرس

نصب وردپرس به سادگی امکان پذیر است و نسخه های بروز این نرم افزار در دسترس شما قرار دارند. نصب و بروز رسانی این نرم افزار کاملا رایگان است.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای یک زیربرنامه ی نصب کننده است که با دریافت یک سری اطلاعات به سادگی روی سرور یا میزبان شما قابل نصب هست.

به زودی آموزش های نصب وردپرس را برای شما تهیه خواهیم کرد.

آزادی عمل

وردپرس تحت لیسانس GPL یا General Public License کار می کند که حامی آزادی عمل کاربر است. شما آزاد هستید به هر شکلی از این نرم افزار استفاده کنید: آن را نصب کنید، به کار ببرید، آن را تغییر دهید و به اشتراک بگذارید. همان طور که قبلا نیز اشاره شد شما می توانید ویژگی های مطلوب خود را در این نرم افزار شخصی سازی کنید تا مطابق با نیاز های شما باشد.

پیش نیازهای نصب ورد پرس:

برای اینکه بتوانید ورد پرس را نصب کرده و استفاده کنید، سیستم شما باید موارد زیر را ساپورت کند:

  • PHP ورژن 7.3 یا بالاتر
  • MySQL ورژن 5.6 یا بالاتر و یا MariaDB ورژن 10.1 یا بالاتر
  • ساپورت HTTPS

    هر سروری که PHP و MySQL را ساپورت کند برای اجرای وردپرس مناسب است اما در کل Apache و Nginx سرور های ارجح هستند.
    در عین حال برای امنیت بیشتر توصیه می شود به جای استفاده از نام کاربری مشترک وردپرس از نام کاربری شخصی خودتان استفاده کنید.

آیا روی هاستینگ های ایرانی می توانیم وردپرس نصب کنیم؟

بله. تقریبا روی همه ی هاستینگ های ایرانی می توانید از سیستم وردپرس استفاده کنید.

توجه کنید که هاست لینوکس باید تهیه کنید و اگر نیاز به سرعت بالاتری نسبت به یک مصرف معمولی دارید باید از سرویس های هاستینگ ویژه ی وردپرس استفاده کنید.

حرف پایانی:

سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک ابزار فوق العادست که بدون کد نویسی می توانید سایت های مختلفی را ایجاد کنید،اما تصور نکنید که طراحی سایت فقط و فقط وردپرس هست.

سیستم های مدیریت محتوای دیگری مثل جوملا ، دروپال و … هم وجود دارند که حتی در بعضی از موارد از وردپرس قوی تر و بهینه تر هستند.

وردپرس با تمام مزایایی که دارد ، میزان درگیری منابع در آن بسیار بالاست و کوئری های غیر ضروری زیادی را از سرور درخواست می کند که وقتی به بازدید بالا برسید شرایط میزبانی آن را ممکن است تاحدی سخت کند ( که البته راهکارهای بهینه سازی سرعت وردپرس نیز وجود دارد).با این حال نباید اجازه دهید که وجود داشتن چنین سیستم هایی شما را از آموختن علم طراحی سایت و برنامه نویسی دور کند.

حالا که با وردپرس آشنا شدید ، اگر تمایل دارید وبسایت خود را با این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی کنید پیشنهاد می کنم قبل از هر چیز مقاله ی زیر را مطالعه کنید :

نکاتی که قبل از نصب وردپرس باید بدانید

منبع : 

https://danialtaherifar.ir/what-is-wordpress/

 

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 40
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 77
  • بازدید ماه : 215
  • بازدید سال : 2,122
  • بازدید کلی : 11,602